1-2 dages levering i hele DK
Gratis fragt ved køb af 6 flasker eller derover!

Chateau Moulin de Bel-Air, Medoc 2015

17. oktober 2018, Author: test test

135,00 DKK

Land: Frankrig
Område: Medoc
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 80% Merlot – 20% Cabernet Sauvignon
Alkoholprocent: 13,5%
Indhold: 75cl
Passer til: kalvekød, kylling og ost.

Chateau Moulin de Bel Air er en dejlig klassisk Medoc fra årgang 2015. Denne Bourdeaux er lagret på både egetræsfade og på beton. Blandingen af de to druer Merlot og Cabernet Sauvignon er med til at give vinen en vis charme og balance.

Denne Medoc har en rigtig flot rubinrød farve. Duften har noter af rød frugtmarmelade samt ristede noter. Når man får vinen i munden, kan man fornemme de silkeagtige tanniner samt den frugtige aroma, der er i vinen.

 

Code EAN: 3453521250794 Varenummer (SKU): 310019 Varekategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Chateau Moulin de Bel Air, Medoc 2015

Medoc 2015

Chateau Moulin de Bel Air, Medoc 2015 er en Bordeaux. Vinen er produceret på en familiedrevet vingård, som har gået igen i seks generationer. Denne vingård dækker over i alt 25 hektar jord og producerer vine under tre forskellige slotte. Nogle af fordelene ved Médoc er den enestående geografiske beliggenhed som området har samt den unikke undergrund der findes i området. Især regionens grusede bjergskråninger er kendt for meget fine vine.

Denne Chateau Moulin de Bel Air er lavet på en blanding af druerne Merlot (80%) og Cabernet Sauvignon (20%), hvilket giver denne vin en vis charme og balance. Vinen er velstruktureret og fyldig med fremragende samt smagsfulde tanniner.

Fremstilling

Fremstillingen af denne vin sker gennem en mekanisk høst med destemming og sortering af druerne. Forbehandling er kold, mens den efterfølgende proces er traditionel vinificering med en gæringsproces varende i 40 dage. Modningen af druerne foregår i tønder samt på beton.

Chateau Moulin de Bel Air, Medoc 2015 har en rigtig flot rubinrød farve. Duften har noter af rød frugtmarmelade og derudover ristede noter. Når man får vinen i munden kan man fornemme de silkeagtige tanniner med en god frugtig aroma.

Denne Medoc 2015 (Bourdeax) passer især godt til kalvekød, kylling samt ost.

 
Brinkmann Vinimport A/S - Menu